AGENDA

PUPPYGROEP
De startlessen voor de puppy’s zijn op de dinsdag om 20 uur. Daarna ga je in de groep. De puppygroepen zijn op de dinsdag en donderdag om 18.45 uur.

Elke drie weken start een nieuwe groep. De volgende puppygroep op dinsdag start op: 24 augustus, 14 september of 5 oktober. De donderdag puppygroep start op: 22 juli, 12 augustus, 2 september of 16 september.

PUBERGROEP
Na de puppygroep volgt de pubergroep. Voor honden van 4 maand en ouder. Deze groep is op de donderdag om 20 uur.  Elke drie weken start een nieuwe pubergroep. De pubergroep start op: 15 juli, 5 augustus, 26 augustus, 16 september of 7 oktober.

PRIVELES
Naast de groepslessen zijn op de donderdag en vrijdag (overdag) ook privélessen mogelijk. De locatie is: Kleinjansweg 6 in Heino. Voor puppy’s, pubers en volwassen honden. We gaan dan vooral bezig met wat thuis speelt. Waar heb jij behoefte aan? Wat zou je graag willen veranderen?
Denk aan; trekken aan de lijn, hyper aktief gedrag, uitvallen naar andere honden en angst. Ook de bekende B.A.T.-sessies zijn op deze dagen.

LEZING – OPVOEDING VAN DE PUBER
Woensdag 29 september is de lezing  van hondengedragsdeskundige Fieke Offringa over de opvoeding van de puberhond. Wil je meer weten over gedrag en wat te doen als je hond opspringt, of blaft of trekt aan de lijn?  Dan is dit jouw lezing! Locatie: Restaurant Veldhoek, Lemelerveldseweg 37 in Heino.

WORKSHOP – KLEINE HONDEN
Woensdag 29 september is speciaal voor mensen met een kleine hond. Om de kleine lichaamssignalen van je hond te herkennen, te zorgen dat hij zich veilig voelt en niet meer blaft of uitvalt. Locatie: Hondenschool F.O. in Heino, van der Capellenweg 21 A.