Blog

VACATURE HONDEN INSTRUCTEUR

Eindelijk het felbegeerde diploma in the pocket?

Dan wil je natuurlijk ook je kennis en inzichten in de praktijk gaan brengen. Dat kan bij Hondenschool F.O. in Heino (tussen Deventer en Zwolle). Een kleinschalige hondenschool waar je de cursisten ondersteund met de opvoeding van de hond.

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerd hondeninstructeur. Naast vakkennis vinden wij de manier waarop je omgaat met mensen nog belangrijker. Rust, ruimte en sfeer zijn de pijlers van onze hondenschool. Ben je een open persoonlijkheid, neem je tijd voor vragen dan ben en sta je open voor veranderingen. Dan ben je welkom bij ons.

Het gaat om de dinsdag – en donderdag avond. Je geeft les aan de puppy’s en pubers. Met maximaal 6 cursisten in een groep. De locatie is van der Capellenweg 21 in Heino.

Nieuwsgierig? Stuur dan je brief met motivatie en c.v. naar: fieke@fiekeoffringa.nl. Vragen? Bel gerust 06 – 55 77 41 21.

CORONA update

In verband met de rust en ruimte is alleen de cursist & hond welkom op het terrein van de hondenschool F.O. Bezoek, familie en of vrienden kunnen vanaf de weg toekijken. De startlessen voor de puppy’s zijn op de dinsdag om 20 uur.

PUBERGROEP
De pubergroepen zijn op de donderdag om 20 uur. Op de dinsdag om 20 uur is een extra pubergroep ingelast.

PRIVELES
Naast de groepslessen zijn op de donderdag en vrijdag (overdag) ook privélessen mogelijk. De locatie hiervoor is: Kleinjansweg 6 in Heino. Voor puppy’s, pubers en volwassen honden. We gaan dan vooral bezig met wat thuis speelt. Waar heb jij behoefte aan? Wat zou je graag willen veranderen?
Denk aan; trekken aan de lijn, hyper aktief gedrag, uitvallen naar andere honden en angst. Ook de BAT-sessies zijn op deze dagen.

Meer weten? Bel of mail gerust.

Wat is er te doen bij hondenschool F.O. ?

Ons aanbod op een rij:

  • Puppygroep: dinsdag en donderdag om 18.45 uur
  • Startles:         dinsdag om 20 uur
  • Pubergroep: donderdag om 20 uur
  • Privéles:        donderdag en vrijdag overdag
  • Hondengedragsbegeleiding aan huis
  • BAT (Behavior Adjustment Training): donderdag en vrijdag overdag
  • SHH wandeling (Sociale Huishond wandeling) :  elke 1ste zondag v.d. maand