Sociale Huishond

Sociale Huishond Wandeling

Wil jij praktische handvatten en tips hoe je hond te begeleiden tijdens je wandeling? Wil je advies wat te doen als hij uitvalt of blaft?
Elke dinsdagavond op de Sociale Huishond Wandeling leer je dit.
Zodat je zonder stress en vol vertrouwen met je hond naar buiten gaat.

    • Nieuws

Sociale Huishond Wandeling – elke dinsdag (19 uur)

Tijdens de Sociale Huishond Wandeling  leer je te kijken naar wat jouw hond nodig heeft. Want elke hond is anders en heeft een andere begeleiding nodig.
Ik leer je oog te hebben wanneer je hond het spannend vindt en wanneer je hem moet beschermen. Of wanneer hij té assertief is en je hem juist moet afremmen. En hoe doe je dat dan?
Zodat jij uiteindelijk in het volste vertrouwen (zonder mijn hulp) samen met je hond weer relaxte wandelingen maakt.

Elke Sociale Huishond Wandeling begint aangelijnd. Pas als er voldoende rust is in de groep gaan de honden los. Dit is mede afhankelijk van de samenstelling van de groep en de interactie tussen de honden onderling.

Voor wie?
Voor honden vanaf 4 maand. Je hoeft geen les te hebben gehad bij hondenschool Heino of BAT privélessen gevolgd. Heb jij twijfels of je hond geschikt is om mee te gaan bel of mail dan even. Samen komen wij vast tot een oplossing.

PS: Ken je mensen voor wie de SHH-wandeling ook leerzaam kan zijn? Vertel het dan vooral verder 🙂

Start
De eerste Sociale Huishond Wandeling is dinsdag 16 april om 19 uur. Je bepaalt zelf welke dinsdag je start met een serie van 4 lessen. Wekelijks instromen is dus mogelijk. Zie Extra info.

De locatie 
De locatie is de Berkendijk 10 in Heino, het bos rondom het Landtgoed. Als je voor het melkveebedrijf op de Berkendijk 10 staat, neem je het weggetje rechts van de boerderij. Volg de borden naar het Landtgoed. Na ongeveer 500 meter, na een weiland en een bos zie je rechts een grote parkeerplaats.

Extra info
Elke dinsdag kun je starten met een strippenkaart van 4 lessen Sociale Huishond Wandeling. Deze mag je in 5 opeenvolgende weken opmaken. Je hebt dus in een periode van 5 weken 1 week ‘vakantie’.

Let op: bij het online aanmelden in het vak Opmerkingen s.v.p. aangeven welke datum (welke dinsdag) je start.

Duur:      4 lessen (1 les / wandeling duurt 1 uur)
Start:      19 uur
Prijs:      € 95,-