BAT EVENT

BAT. De methode voor de hond die uitvalt of overal op reageert.
Wil jij als eigenaar of hondenprofessional écht ervaren en voelen wat BAT is? En alle do’s en don’ts leren van een gecertificeerd BAT-instructeur KSA?
Kom dan naar Heino en laat je duik in een zee van rust die BAT heet.

    • Nieuws
Heb jij een hond die snel schrikt, uitvalt of blaft? Of in no time gefrustreerd en overprikkeld is? Of ben je een hondenprofessional die betrouwbaar advies wil geven om probleemgedrag om te buigen? Dan is het tweedaags BAT EVENT in Heino dé kans voor jou.

Wat maakt BAT zo anders?
BAT (Behavior Adjustment Training) gaat over de emoties van de hond. Over hoe hij zich voelt. Over wat hij nodig heeft en aankan. Gedrag begint met emotie. Als je de emotie verandert, verandert het gedrag ook. Je werkt bij BAT aan de oorzaak, niet aan symptoombestrijding.

Wat levert BAT je op?
Meer rust • Inzicht in de kleine lichaamstaal • Lijnvaardigheden BAT 2.0 • Kennis over stresssignalen • Weten hoe te handelen in noodsituaties • Praktische handvatten wat te doen als je hond blaft, uitvalt of bijt • Lopen aan de lijn zonder trekken • Minder stress en meer zelfvertrouwen voor jou en je hond.

Accreditatiepunten
De CKI/ Raad van Beheer geeft 30 punten categorie A.
De NVGH geeft 6 PE punten.

Voor wie is het BAT EVENT?
Het tweedaags BAT-event is voor hondenprofessionals en eigenaren met honden die angstig, agressief of reactief zijn. En in de praktijk willen ervaren hoe de BAT-lijntechnieken toe te passen en de klant hierin te begeleiden.

Het is een fantastische tool voor iedereen die met honden werkt. Of je nu kynologisch instructeur, gedragstherapeut of in een ander vakgebied met honden werkt. Vroeg of laat krijg je als hondenprofessional met moeilijk gedrag te maken. En hoe fijn is het dan omdat extra kennis in je rugzak te hebben?

“BAT is net als piano spelen. Dat leer je niet door alleen maar muziek te lezen. Dat leer je door het te doen, te voelen en te ervaren”.

Data
28 en 29 september

Programma
Dag 1 krijg je alle info over BAT d.m.v. video’s, theorie en praktische oefeningen.
Dag 2 zijn live sessies met honden, die hier speciaal voor geselecteerd zijn. Je hoeft geen eigen hond mee te nemen.

De instructeur is Hondengedragsexpert Fieke Offringa.  Zij is door Grisha Stewart opgeleid en gecertificeerde BAT instructeur (CBATI-KSA).