Sociale Huishond Wandeling

Wil je weer ontspannen wandelen met je hond? Meer rust ervaren? Wil je advies wat te doen als je hond trekt, uitvalt of blaft?
Dat kan op de Sociale Huishond Wandeling. Elke 1ste en derde zondag van de maand.

De start is zondag 6 oktober om 10 uur.

    • Nieuws

Sociale Huishond Wandeling op zondag

Op de Sociale Huishond Wandeling  leer je te kijken naar wat jouw hond nodig heeft. Want elke hond is anders en heeft een andere begeleiding nodig.
Je leert te zien wanneer je hond het spannend vindt en wanneer je hem moet beschermen. Of wanneer hij té assertief is en je hem juist moet afremmen. En hoe dat aan te pakken.
Zodat jij uiteindelijk in het volste vertrouwen samen met je hond weer relaxte wandelingen maakt.

Elke Sociale Huishond Wandeling begint aangelijnd. Pas als er voldoende rust is in de groep gaan de honden los. Dit is mede afhankelijk van de samenstelling van de groep en de interactie tussen de honden.

Voor wie?
Voor honden vanaf 4 maand. Je hoeft geen les te hebben gehad bij hondenschool Heino of BAT privélessen gevolgd. Heb jij twijfels of je hond geschikt is om mee te gaan bel of mail dan even. Samen komen wij vast tot een oplossing.

Start
Zondag 6 oktober om 10 uur start de Sociale Huishond Wandeling. Elke 1ste en 3de zondag van de maand. Je bepaalt zelf welke zondag je start met een pakket van 4 lessen.  Zie Extra info.

De locatie 
De locatie is de Berkendijk 10 in Heino, het bos rondom het Landtgoed. Als je voor het melkveebedrijf op de Berkendijk 10 staat, neem je het weggetje rechts van de boerderij. Volg de borden naar het Landtgoed. Na ongeveer 500 meter, na een weiland en een bos zie je rechts een grote parkeerplaats.

Extra info
Elke 1ste of derde zondag van de maand kun je starten met een pakket van 4 lessen Sociale Huishond Wandeling.
Tip: Bij het aanmelden in het vak Opmerkingen s.v.p. aangeven welke datum je start.

Duur:              4 lessen (een wandeling duurt 1 uur)
Frequentie:  elke 1ste en 3de zondag
Start :             10 uur  (zondag 6 oktober)
Prijs:              € 95,-