BAT OP TEXEL

Zin in een lang weekend op Texel? Dat kan van 13 t/m 15 september. Alleen maar bezig zijn met BAT (Behavior Adjustment Training) met je eigen hond. Voor honden die uitvallen, trekken aan de lijn of blaffen. Een weekend vol praktische handvatten over wat te doen in stressvolle situaties.

    • Nieuws

Drie dagen lang. BAT OP TEXEL. Vrijdagavond is de kennismaking en krijg je de laatste updates over BAT. Je hond is hier niet bij aanwezig. De zaterdag en zondag (een dagdeel) ben je aan het BATTEN met je eigen hond.

Elk dagdeel begint een groep van max. 4 honden. Eén cursist loopt met zijn hond en de rest loopt mee, kijkt en luistert. Om daarna zelf te lopen en te ervaren hoe BAT toe te passen met je eigen hond. Waardoor je na Texel met meer zelfvertrouwen en rust je hond begeleid.

Alleen in auto
Het is prettig als je hond gewend is alleen in de auto te blijven. Dit omdat je ook zelf meeloopt met de andere cursisten. Natuurlijk blijft er iemand bij de auto’s om een oogje in het zeil te houden.

Twijfel je over de mogelijkheden van je hond of heb je andere vragen, neem dan gerust contact. Dan kijken we samen wat mogelijk is.

Tip: Combineer deze special met een weekendje weg.
Want de overnachtingen zitten NIET bij de prijs in. Je kunt dus helemaal zelf bepalen waar je overnacht en hoe lang je op het mooie Texel blijft.

Datum:   13 t/m 15 september
Locatie:  Texel, Den Burg (vrijdagavond)
Duur:       3 dagdelen
Prijs:         € 349