VACATURE HONDEN INSTRUCTEUR

Eindelijk het felbegeerde diploma in the pocket?

Dan wil je natuurlijk ook je kennis en inzichten in de praktijk gaan brengen. Dat kan bij Hondenschool F.O. in Heino (tussen Deventer en Zwolle). Een kleinschalige hondenschool waar je de cursisten ondersteund met de opvoeding van de hond.

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerd hondeninstructeur. Naast vakkennis vinden wij de manier waarop je omgaat met mensen nog belangrijker. Rust, ruimte en sfeer zijn de pijlers van onze hondenschool. Ben je een open persoonlijkheid, neem je tijd voor vragen dan ben en sta je open voor veranderingen. Dan ben je welkom bij ons.

Het gaat om de dinsdag – en donderdag avond. Je geeft les aan de puppy’s en pubers. Met maximaal 6 cursisten in een groep. De locatie is van der Capellenweg 21 in Heino.

Nieuwsgierig? Stuur dan je brief met motivatie en c.v. naar: fieke@fiekeoffringa.nl. Vragen? Bel gerust 06 – 55 77 41 21.