CORONA update

Hondenschool F.O. in Heino is vanaf donderdag 21 januari weer open!

De groepslessen voor puppy’s bestaan nu uit maximaal 2 cursisten en een instructeur. De duur van een groepsles is een half uur.
Eigenlijk bijna een privéles. Met als extra pluspunt dat het cursusgeld hetzelfde blijft. Ivm corona is alleen de cursist welkom op het terrein van de hondenschool. Bezoek, familie en of vrienden moeten helaas thuis blijven.

De startlessen voor de puppy’s zijn op de maandagavond om 18.45  uur.

De pubergroep start weer wanneer de corona-regels versoepeld worden.

Naast de groepslessen voor puppy’s, zijn op de donderdag en vrijdag overdag ook privélessen mogelijk. Voor puppy’s, pubers en volwassen honden.  We gaan dan vooral bezig met wat thuis speelt. Waar heb jij behoefte aan? Wat zou je graag willen veranderen?

Meer weten? Bel of mail gerust.