CORONA update

In verband met de rust en ruimte is alleen de cursist & hond welkom op het terrein van de hondenschool F.O. Bezoek, familie en of vrienden kunnen vanaf de weg toekijken. De startlessen voor de puppy’s zijn op de dinsdag om 20 uur.

PUBERGROEP
De pubergroepen zijn op de donderdag om 20 uur. Op de dinsdag om 20 uur is een extra pubergroep ingelast.

PRIVELES
Naast de groepslessen zijn op de donderdag en vrijdag (overdag) ook privélessen mogelijk. De locatie hiervoor is: Kleinjansweg 6 in Heino. Voor puppy’s, pubers en volwassen honden. We gaan dan vooral bezig met wat thuis speelt. Waar heb jij behoefte aan? Wat zou je graag willen veranderen?
Denk aan; trekken aan de lijn, hyper aktief gedrag, uitvallen naar andere honden en angst. Ook de BAT-sessies zijn op deze dagen.

Meer weten? Bel of mail gerust.