HUISREGELS

KOM ALLEEN – In verband met de rust, ruimte en veiligheid is alleen de cursist & hond welkom op het terrein van hondenschool F.O. in Heino. Bezoek, familie of vrienden zijn natuurlijk ook welkom en kunnen vanaf de weg toekijken. De instructeurs werken met headsets en zijn op afstand prima verstaanbaar.

PARKEREN – Bij aankomst op de hondenschool LINKS parkeren, tegen de paardenbak aan.  NIET in de wei / het maisveld of op de oprit van een huis draaien. Dit is privéterrein. Wat wél kan: draaien aan het einde van de weg (+ 500 meter) RECHTS af. S.v.p. stapvoets rijden ivm omwonenden. Daar is een grote parkeerplaats waar je makkelijk kunt draaien. Na het draaien en terug rijden, de neus van je auto richting de hoofdweg en AANSLUITEN op je voorganger.

HUISREGELS – Eén persoon (steeds dezelfde uit het gezin) volgt de lessen. Familie is altijd welkom om te komen kijken. Dit kan achter de omheining. Doordat de instructeurs met headsets werken kun je alles op afstand volgen.

Je kunt géén lessen inhalen. Iemand anders uit het gezin laten invallen is niet mogelijk.

Kom gerust 10 minuten eerder, zodat jij en je hond de tijd hebben om te wennen en rustig te beginnen. Met aangelijnde honden;  geen neus-neus contact met andere honden.