HUISREGELS

HUISREGELS, MOET DAT NOU?

Bij aankomst bij hondenschool Heino graag links, tegen de paardenbak aan parkeren. Niet in de wei /het maisveld of op de oprit van een huis (privéterrein) svp.
Wat wél kan: doorrijden tot aan het einde van de weg (+ 500 meter), rechtsaf slaan en daar keren. Graag stapvoets rijden ivm omwonenden.
Na het draaien en terugrijden, de neus van je auto richting de hoofdweg en aansluiten op je voorganger.

Eén persoon (steeds dezelfde uit het gezin) volgt de lessen. Familie is altijd welkom om te komen kijken. Je kunt géén lessen inhalen. Iemand anders uit het gezin laten invallen is niet mogelijk.

Ons advies is 10 minuten voor de les begint aanwezig te zijn. Zodat jij en je hond de tijd hebben om te wennen en rustig te beginnen.

Om de rust in de groep te garanderen is alleen de cursist en hond welkom op het lesveld. Als familie of vrienden meekomen vinden wij dat prima. Hoe meer mensen meegaan om te kijken en te leren hoe beter het is voor de hond. Bezoekers kunnen rondom het veld plaatsnemen op de bekende oranje stoelen.

Bij aangelijnde honden; s.v.p. geen neus-neus contact. Dit omdat de meeste bijtincidenten gebeuren bij honden die aangelijnd contact maken met een andere hond.