Puppygroep

In de eerste paar maanden in het leven van een puppy wordt iedere ervaring (positief én negatief) opgeslagen in zijn geheugen. Daarom is het belangrijk dat uw puppy op een positieve manier kennis maakt met zijn omgeving en met alles wat er kan gebeuren om hem heen.

Om aan iedere cursist voldoende aandacht te kunnen geven werken wij graag met kleine groepen.
In de lessen is veel aandacht voor de opvoeding; hoe gaat het thuis?, spelen en het gedrag van uw hond. Ook is er voldoende tijd om vragen te stellen. Als afsluiting van elke les mogen de honden los met elkaar spelen waarbij goed gelet wordt op hoe de honden spelen. Een bang hondje wordt gestimileerd meer ruimte te nemen in het spel en de druktemaker wordt afgeremd.

Jong geleerd is oud gedaan.
Daarom zijn ook kinderen (mits onder begeleiding van een ouder) van harte welkom om mee te komen.

De lessen worden gegeven door gediplomeerd instructeurs.

Ervaringen

"Ik ben erg enthousiast over de manier van lesgeven. De instructeurs geven vertrouwen en rust. Met name af en toe even horen dat je het goed doet met je hond is fijn. Onze pup doet het ook thuis heel goed. Hij heeft goed leren luisteren en is sociaal."

"Wat een groot voordeel van de trainingslocatie is dat het er altijd droog is (een ruime overdekte hal) en dat de lessen altijd doorgaan."

"Van wat ik om mij heen hoor heb ik echt geluk gehad dat onze zoektocht naar een goede puppycursus ons bij jou bracht."


Overige info

Datum:  elke dinsdag van 19.00 - 20.00 uur
Periode: 8 lessen van 1 uur 
Locatie: manege De Sent, Vondervoortsweg 9 in Luttenberg