Pubergroep

De pubergroep is een vervolg op de puppygroep. In deze groep zitten honden vanaf vier maand oud. Naast veel aandacht voor de opvoeding (niet luisteren, trekken a/d lijn, bijten en blaffen) wordt er getraind op oefeningen zoals: het hier komen, de zit, af en blijf en het lopen aan de lijn zonder trekken.

De groep is klein zodat er voor elke cursist voldoende tijd is om vragen te stellen of zaken waar je thuis tegen aanloopt te bespreken.
Als afsluiting van elke les mogen de honden met elkaar spelen waarbij je leert wanneer je in moet grijpen en wat de betekenis is van bepaald gedrag van jouw hond. 

 

Ervaringen van klanten

"Wij hebben beide cursussen (de puppy- en pubergroep) met plezier gevolgd en veel opgestoken. Niet alleen de hond heeft veel geleerd maar ik heb goed leren kijken naar mijn hond en zijn gedrag. Ook vond ik de groepen prettig qua samenstelling, lekker klein en kreeg iedereen voldoende aandacht." 

"Ik heb de cursussen als zeer waardevol ervaren. Het enthousiasme werkt aanstekelijk en de kennis over honden en het daarbij behorende gedrag is indrukwekkend. De manier waarop de lessen worden gegeven is prettig en afwisselend. Ik vind het fijn dat het niet alleen om de standaard dingen gaat zoals: zit, af, of blijf, maar meer over wat doe je als je hond blaft of achter de kat aan gaat. Ook het spelen aan het einde van de les is belangrijk en wordt goed begeleid." 


Overige info

Datum:  dinsdag van 20.30 - 21.30 uur
Periode: 8 lessen van 1 uur
Locatie: manege De Sent, Vondervoortsweg 9 in Luttenberg