Privé lessen

Tijdens de privé lessen wordt de inhoud van de les afgestemd op wat u als klant wilt veranderen aan het gedrag aan uw hond en wat u zelf wilt leren. Het grote voordeel van privéles is dat alle tijd en aandacht 100% voor u en uw hond is. En dat u heel gericht aan de slag kunt gaan met het gedrag van uw hond zonder teveel te worden afgeleid.

Storend gedrag waar in de privé les aan gewerkt kan worden is bijvoorbeeld: trekken aan de lijn, geen contact hond/eigenaar, opspringen tegen bezoek, hyper actief gedrag en uitvallen naar honden. Bij de privé lessen zijn andere gezinsleden van harte welkom aanwezig te zijn.

Ervaringen

Naast de puppy-trainingen hebben wij ook drie privélessen gehad. Zeer de moeite waard.
Algehele conclusie: door aandacht, trainen, gesprekken met Fieke is het vertrouwen gecreëerd.
Bart en Diny - Olst

Als de 'gewone' aanpak niet het juiste effect heeft moet je hulp inschakelen. Wij hebben dat gedaan toen onze drukke stabij niet meer tot rust kon komen. Fieke heeft ons geadviseerd over het handelen thuis en door middel van BAT sessies hebben we nu ook buiten alle handvatten die we nodig hebben. Het was fijn om met haar samen te werken, met name omdat het totale plaatje (dus ook onze andere honden) bekeken werd.  Het gaat nu stukken beter met Sipke - en met ons.
Irma en Marije - Schalkhaar


Ontzettend bedankt voor de individuele trainingen.  We hebben onze Bobby wat beter leren kennen, en de BAT is ook een succes. Helemaal rustig zal onze border collie nooit worden, maar hij is een stuk gezeglijker geworden op straat en luistert stukken beter.  Je persoonlijke begeleiding is geweldig, zowel naar de hond als naar de baasjes.
Joke en Marco - Dalfsen

 


Overige info

Duur:     60 minuten per les
Aantal:   afhankelijk van de vraag / wat u wilt
Locatie: bij u thuis of op locatie