Gedragsbegeleiding

Soms vertoont een hond gedrag dat storend, irritant of gevaarlijk is voor zichzelf of zijn omgeving. Dit gedrag kan allerlei vormen aannemen en kan een negatieve invloed hebben op het leven van de hond, dat van u als eigenaar of van uw bezoek.

Probleemgedrag waarvoor gedragsbegeleiding een oplossing kan zijn:

Per telefoon of mail kunt u een afspraak maken.
Daarna kom ik bij u thuis om het gedrag van uw hond te bespreken. U krijgt voorafgaand aan onze afspraak een vragenlijst met het verzoek deze zo volledig mogelijk in te vullen. Door uw antwoorden krijg ik al een duidelijk beeld van uw hond en het probleemgedrag. Tijdens het consult kunt u al uw vragen aan mij stellen, ga ik uw hond observeren, trainen wij een aantal oefeningen en krijgt u gelijk praktische adviezen waarmee u aan de slag kunt. Ook krijgt u (GRATIS) begeleiding per telefoon of mail. 

Ervaringen
Wij hebben een Ierse Wolfshond.
Vanaf puppy was ze angstig op straat en naarmate ze groter werd en sterker, werd het steeds moeilijker om op straat met haar te wandelen. Ze was heel angstig en vertoonde vlucht gedrag.
Op een gegeven moment was het niet meer te doen, zowel voor haar als voor mij. Toen kwam ik bij Fieke terecht. Eerst heb ik haar telefonisch gesproken en heeft ze mij tips gegeven waar ik zelf mee aan de slag kon, maar zo`n week of twee later besloot ik haar te bellen voor toch een afspraak aan huis. De beste beslissing ooit.
Ik heb al heel wat honden gehad in m'n leven en dan denk je dat je wel weet hoe je het aan moet pakken. Maar het was zo goed om eens een buitenstaander, met kennis van zaken, de boel eens te laten observeren. Ze heeft mij handvaten kunnen geven waar ik mee verder kan. En het gaat echt heel erg goed.
Fieke dank je wel voor je geweldige hulp namens ons hele gezin en met name " bange Frankie".

Marjan - Deventer

Overige info
De gedragsbegeleiding bestaat altijd uit twee consulten aan huis. De consulten zijn bij u thuis omdat uw hond zich thuis het meest veilig voelt en zijn ware aard het meest zal laten zien. Elk consult duurt gemiddeld 1 uur.  

Verwijzing via uw dierenarts
Dierenartspraktijken waarmee ik samen werk zijn: Bij vragen over het gedrag van uw hond verwijzen deze dierenartsen door naar mij als hondengedragsexpert.
Heeft u problemen met bepaald gedrag van uw hond dan mag u mij natuurlijk ook rechtstreeks benaderen.