Gedragsbegeleiding aan huis

Soms vertoont een hond gedrag dat storend, irritant of zelf gevaarlijk kan zijn. Dit gedrag kan een negatieve invloed hebben op het leven van je hond, dat van jou als eigenaar, je bezoek of de mensen en honden die je samen met je hond tegenkomt.

Gedrag waar hondengedragsbegeleiding een oplossing kan zijn:
Nadat er een afspraak is gemaakt, kom ik bij je thuis om het gedrag van je hond te bekijken en te evalueren. Het consult is altijd bij jou thuis omdat het (probleem)gedrag daar het meeste voorkomt. Door bij je thuis te komen krijg ik een duidelijk beeld van je hond en zijn omgeving en kan ik je beter adviseren dan wanneer je bij mij in de praktijk zou komen. 

Het consult duurt gemiddeld 1,5 uur. 
Je kunt tijdens dit bezoek al je vragen stellen. Ik ga je hond observeren, we trainen een aantal oefeningen die toegespitst zijn op het probleemgedrag van je hond en je krijgt een aantal praktische adviezen waarmee je gelijk aan de slag kunt gaan.
Ook krijgt je (gratis) begeleiding per telefoon, mail of app zolang dit nodig is. 


Dierenartsen waarmee ik samen werk zijn: Bij vragen over het gedrag van je hond verwijzen deze dierenartsen door naar mij als hondengedragsdeskundige. 
Je kunt mij natuurlijk ook rechtstreeks benaderen per e-mail, telefoon of app. 
 

Investering
De kosten voor gedragsbegeleiding aan huis zijn € 90,- voor 1,5 uur.
Hier komen nog reiskosten bij (€ 0,25 per km).